Sis equips es juguen tres places d'ascens a Tercera RFEF

Patacona-Crevillent, Gandia-Bunyol i Rayo d'Ibi-La Nucia B seran les finals per l'ascens, que es podran veure en directe en el web d'À Punt

La Nucia B, el Bunyol, el Patacona, el Crevillent, el Rayo Ibense i el Gandia
La Nucia B, el Bunyol, el Patacona, el Crevillent, el Rayo d'Ibi i el Gandia / À Punt Esports

Ja es coneixen els sis equips que es disputaran les tres places d'ascens des de la Lliga À Punt Preferent a la Tercera RFEF. Patacona-Crevillent, Gandia-Bunyol i Rayo d'Ibi-La Nucia B seran les finals per l'ascens, que es podran veure en directe en el web d'À Punt els dies 3, 4 i 5 de juny.

El Crevillent s'ha desfet del Riba-roja en les semifinals després de guanyar 0-1 en l'anada i 4-1 en la tornada. El seu rival en la final serà el Patacona, que ha superat el Thader, després de guanyar 0-1 en l'anada i empatar a zero en la tornada.

El Gandia jugarà la final per l'ascens després de remuntar el 0-1 advers de l'anada contra la Castellonenca, envéncer 4-0 a l'estadi Guillermo Olagüe. El seu rival serà el Bunyol, que tot i perdre en la tornada 2-1 contra la Vall d'Uixó, ha fet valdre el 2-0 de l'anada.

El Rayo d'Ibi, que ha guanyat 3-1 el Borriana en la tornada de les semifinals, després del 0-0 en l'anada, jugarà la tercera i definitiva final contra la Nucia B, que ha eliminat l'Aldaia en véncer 3-2 en l'anada i 1-2 en la tornada.

També et pot interessar

stats