À Punt retransmetrà les finals d'ascens a Tercera RFEF

Aquest cap de setmana es disputarà l'anada de les semifinals dels play-offs

El camp municipal de Quart de Poblet acollirà les finals dels play-offs d'ascens de la Lliga À Punt Preferent
El camp municipal de Quart de Poblet acollirà les finals dels play-offs d'ascens de la Lliga À Punt Preferent / FFCV

Quart de Poblet serà la seu de les finals dels play-offs de la Lliga À Punt Preferent, una promoció d'ascens que es disputarà els dies 3, 4 i 5 de juny de 2022 i que es podran veure pel web apuntmedia.es.

El camp municipal de la localitat de l'Horta Sud, amb capacitat per al voltant de 2.000 espectadors i amb una gespa artificial totalment nova, albergarà enguany la cita més important del futbol amateur de la Comunitat Valenciana, de la qual eixiran els tres clubs que ascendiran a la Tercera RFEF de la pròxima temporada.

Alberic el 2020 i Xàtiva el 2021 van ser les seus que han acollit els play-offs anteriorment des de la implantació d'aquest nou format. Com ja va succeir en aquests dos últims anys, als voltants del recinte se situarà una fanzone perquè els aficionats tinguen un espai on compartir el dia més enllà del temps que dura el partit del seu club.

Semifinals definides

Els dotze semifinalistes ja coneixen els seus rivals en uns partits que es disputaran a anada i tornada, aquest cap de setmana i el pròxim. Els sis vencedors d'aquestes semifinals es veuran les cares a Quart de Poblet per a definir els tres ascendits a nova cinquena categoria nacional. Les finals seran:

  • CE Thader o Patacona CF contra Riba-Roja CF o Crevillent
  • UE Castellonenc o CF Gandia contra CE Bunyol o UE Vall d'Uixó
  • CE Borriana o UE Rayo Ibense contra CF la Nucia B o UE Aldaia CF

També et pot interessar

stats