La ratxa es trenca al Sánchez Pizjuán (2-0)

L'Elx ha patit a Sevilla la primera derrota en Lliga del 2022, després de cinc partits sense perdre

Els jugadors del Sevilla celebren un dels gols davant la lamentació de Kike Pérez
Els jugadors del Sevilla celebren un dels gols davant la lamentació de Kike Pérez / José Manuel Vidal (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
11 de febrer 2022 - 11:36 Actualitzat: 11 de febrer 2022 - 23:22

El Sánchez Pizjuán ha posat punt final a la millor ratxa de l'Elx en Primera els últims 45 anys, cinc partits sense perdre. El Sevilla ha guanyat l'equip franjaverd per 2-0 amb gols del Papu Gómez i Rafa Mir en l'equador de la segona part, en un dels pitjors partits amb Francisco a la banqueta.

El partit ha començat amb el guió somiat per Francisco, amb un ritme lent i un joc travat que perjudicava molt el Sevilla. Poc a poc l'Elx s'ha anat entonant i ha començat a arribar a la porteria defesa per Bono, amb les millors ocasions en botes de Guido Carrillo, substitut del lesionat Lucas Boyé en la davantera. En l'altra àrea, Édgar Badia ha solucionat amb èxit les poques ocasions andaluses, sobretot en peus de Rakitic i En-Nesyri. La pitjor notícia franjaverda ha sigut la lesió de Palacios, que ha hagut d'abandonar el terreny de joc en llitera.

Després d'una primera part igualada, el decorat ha canviat per complet en la represa. El Sevilla ha començat a assetjar la porteria il·licitana i el premi a tanta insistència ha arribat en el minut 69, quan el Papu Gómez ha marcat el primer gol del partit. A penes sense temps per a reaccionar, cinc minuts després, Rafa Mir ha sentenciat el duel amb el segon i definitiu. Tot i la derrota, l'Elx continuarà una setmana més fora dels llocs de descens.

També et pot interessar

stats