Sergio Postigo: "L'equip està capacitat per a aconseguir la permanència"

El jugador del Llevant ha concedit una entrevista en exclusiva a les càmeres d'À Punt Mèdia

Entrevista completa al jugador del Llevant, Sergio Postigo

El Llevant està passant una de les pitjors temporades que recorda en Primera Divisió. Un partit guanyat de vint, últim de la classificació i amb la permanència a set punts de distància encara que amb quasi tota la segona volta per jugar.

En aquesta granota, hi ha un jugador que també està patint una crisi personal. Es tracta de Sergio Postigo. El veterà central madrileny només ha pogut participar en quatre partits de lliga aquesta temporada i només ha pogut completar els noranta minuts en un.

Per això, un equip d'À Punt Mèdia ha volgut parlar amb ell en exclusiva. Postigo s'ha mostrat "optimista" amb l'equip i amb la possibilitat d'aconseguir la permanència, ja que el considera "capacitat" per a arribar a l'objectiu. Per això, confia que els equips de dalt "punxen i es deixen punts" que els ajuden a poder donar-los caça. Tot i això, "tenim la responsabilitat de no deixar passar més partits", matisa el madrileny.

Un dels processos pels quals pot passar el Llevant és l'arribada de fitxatges. En aquest sentit, Postigo sap que és una situació molt normal en els equips de futbol i ho accepta. "Si el que ve ajuda a fer pujar el nivell, benvingut siga", aclareix.

Respecte de l'última victòria contra el Mallorca, Postigo assegura que voldria tornar a jugar tan prompte com siga possible per aprofitar la "millora anímica" i està convençut que els companys que juguen eixiran a guanyar el següent partit contra el Cadis.

Durant aquests mesos en què les lesions han afectat l'estat anímic del jugador, en el Llevant hi ha hagut temps per a canviar d'entrenador dues vegades. En aquest sentit, Postigo ha assegurat que amb el nou entrenador, Alessio Lisci, es juga d'una forma més pareguda a Paco López, "amb qui l'any passat funcionàvem", que amb Pereira, que tenia una mentalitat més defensiva.

No obstant això, amb Lisci va arribar la derrota més dolorosa de la temporada. Va ser a l'estadi de la Ceràmica i després del partit, els aficionats els van esperar per a increpar-los a la seua arribada al Ciutat de València. Postigo assegura que al vestidor no el va agafar de sorpresa la reacció dels aficionats. "Érem conscients de la seua indignació, els aficionats tenen raó", no obstant això, assegura que si alguna cosa pot prometre és "que aquest equip ho intentara fins al final".

També et pot interessar

stats