La selecció espanyola de futbol per a cecs jugarà el Mundial

Espanya participarà en la cita de Birmingham, que es disputarà del 18 al 27 d'agost, després de la renúncia d'Austràlia a participar-hi

La selecció espanyola de futbol per a cecs, en una de les últimes concentracions
La selecció espanyola de futbol per a cecs, en una de les últimes concentracions / ONCE

La selecció espanyola de futbol per a cecs disputarà el Mundial de Birmingham (Regne Unit), que tindrà lloc del 18 al 27 d'agost. Espanya ha aconseguit el bitllet gràcies a la classificació en el rànquing mundial, després de la vacant deixada per Austràlia, que ha renunciat a participar-hi.

La selecció s'havia quedat fora de la cita mundialista després de concloure en nové lloc a l'Europeu de l'any passat, fet que la deixava, a més, sense la possibilitat de classificar-se per als Jocs Olímpics de París. Ara, la participació en el Mundial li obri una nova porta per a estar en la cita olímpica.

Espanya ha sigut huit vegades campiona continental i doble subcampiona mundial, i ha aconseguit un doble bronze paralímpic. En els últims Jocs Olímpics de Tòquio, quatre valencians van formar part de la selecció: Pablo Cantero, Vicente Aguilar, Sergio Alamar i Iván López.

També et pot interessar

stats