Rubén Baraja: "Els únics que estan a l'altura de la història d'aquest club són els nostres aficionats"

El tècnic del València ha parlat sobre la importància de tindre als socis i aficionats donant-los suport

El tècnic del València, Rubén Baraja
El tècnic del València, Rubén Baraja

El València CF encara aquest diumenge una nova final a l'estadi Martínez Valero contra l'Elx. S'enfronten els dos últims classificats, amb un, clarament amb peu i mig en la Segona Divisió; i amb l'altre que intenta eixir d'aquestes posicions de manera desesperada.

Així, el tècnic del club de Mestalla, Rubén Baraja, ha parlat abans del xoc en la roda de premsa en què ha demanat tot el suport de l'afició i en què ha recordat que són ells qui han estat sempre ahí. "Els únics que estan a l'altura de la història d'aquest club són els nostres aficionats", ha assegurat. Una frase que ha utilitzat per a automotivar-se i de la qual ha dit que, aleshores, són ells mateixos qui han d'estar a l'altura en la situació en què estan.

De fet, sobre la resta de la temporada, Baraja sap que patirem, però també que han d'estar mentalitzats d'això i que han de tindre una gran capacitat i fortalesa mental per a poder suportar tota la pressió que tenen.

Respecte de les possibles baixes per al partit de l'Elx, el tècnic de Valladolid ha dit que no podrà comptar amb Samu Castillejo, no obstant això, sí que estarà Nico González, ja recuperat de les molèsties.

També et pot interessar

stats