La 'roja' femenina aconsegueix el seu millor rànquing FIFA

Els Estats Units continuen líders, encara que redueixen la seua distància amb el segon, Suècia

Esther González i Alexia Putellas es saluden en un partit d'Espanya
Esther González i Alexia Putellas es saluden en un partit d'Espanya / Twitter: @SeFutbolFem

La selecció espanyola de futbol femení ha escalat dos llocs en la classificació de la FIFA i figura en seté lloc, el millor registre de la seua història, per davant d'Anglaterra i el Brasil.

La FIFA ha publicat aquest divendres la primera classificació de 2022, amb la continuïtat dels Estats Units com a líder i amb l'ascens d'Espanya pel subcampionat de la Copa Arnold Clark, disputada a Anglaterra.

Entre les primeres places, Suècia continua en segona posició i retalla distància per a col·locar-se a poc més de 22 punts dels Estats Units després del seu èxit en la Copa de l'Algarve. França se situa en tercer lloc, després de rellevar a Alemanya, que no va sumar cap victòria a l'Arnold Clark i ara és quarta.

La FIFA ha destacat el gran ascens de Filipines, selecció que millora deu posicions (54) i és la que més punts ha sumat (+ 53,26), amb els resultats en la Copa Àsia, que li han servit de classificació per al Mundial d'Austràlia i Nova Zelanda 2023, en el qual l'equip filipí participarà per primera vegada.

També et pot interessar

stats