Rodrigo: "La meua idea és continuar en el València CF"

El canoner valencianista es mostra tranquil respecte del seu futur.

Rodrigo, este matí en roda de premsa
Rodrigo, este matí en roda de premsa / RFEF SeFutbol
30 de maig 2018 - 22:53

Rodrigo Moreno vol quedar-se en el València CF. El canoner valencianista ha parlat hui en la roda de premsa de la concentració de la selecció espanyola i ha deixat clar que es veu de blanc-i-negre la temporada que ve. "La meua idea és continuar en el València CF. Crec que hem fet una gran temporada després d'anys complicats i tenim un repte important, com ara la Champions. Em sent un jugador important i estic molt content en este club. Porte molt de temps dient el mateix quan em pregunten pel meu futur i estic sempre en la mateixa línia", ha assegurat amb rotunditat Rodrigo.

El futbolista del València també ha llançat lloances cap a l'actual entrenador del club de Mestalla, Marcelino, de qui considera: "la seua figura ha sigut clau. Tots els futbolistes hem fet una gran temporada i jo, personalment, li estic molt agraït per la confiança que m’ha mostrat des del principi".

Per una altra banda, Rodrigo Moreno s'ha mostrat tranquil i centrat en la selecció espanyola, sense que els rumors sobre el seu futur li puguen afectar de cara al Mundial de Rússia. A més, s'ha mostrat convençut que ha fet prou mèrits per a ser un dels privilegiats convocats per Julen Lopetegui de cara a la gran fita mundialista. "Diversos futbolistes podríem estar en la llista de convocats. Els tres davanters que hem vingut hem fet una gran temporada i, per tant, tots els que estem ací és per mèrits propis", ha conclòs Rodrigo.

També et pot interessar

stats