Ribó: “La legislació espanyola està molt clara, no sé com és la de Singapur”

L'alcalde contesta al president del València CF, que assegurava desconéixer l'ultimàtum per la construcció del nou Mestalla.

L'alcalde de València, Joan Ribó

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha sigut molt contundent i ha tornat a deixar clar que l'Ajuntament no prorrogarà l'ATE –actuació territorial estratègica– del Mestalla. Preguntat per À Punt en un acte públic, Ribó ha recalcat que si el pròxim 15 de maig el València CF no ha mogut fitxa, donaran per conclòs l'acord i l'entitat blanc-i-negra haurà d'atendre's a les conseqüències d'una suspensió del projecte. “Si Anil Murthy llig el Butlletí Oficial de la Província de València, sabrà que el 15 de maig s'acaba el termini de l'ATE”, ha dit l'alcalde.

Dilluns passat, en declaracions als micròfons d'À Punt Mèdia, Anil Murthy va assegurar que desconeixia cap ultimàtum per part de l'Ajuntament, un fet que ha molestat l'alcalde de la ciutat. Segons Joan Ribó, “les obligacions que té cadascú no s'han de recordar” perquè, diu, “la legislació espanyola és molt clara, la de Singapur, no ho sé”. Aquestes declaracions fan més evident encara l'escalada de la tensió que es viu entre les principals institucions valencianes i Meriton Holdings, accionista majoritari del València CF i gestor en l'actualitat de l'entitat de Mestalla.

També et pot interessar

stats