Reunió Murthy-Corona-Bordalás pel cas Wass

El president del València CF ha tornat a la ciutat esportiva de Paterna després de la seua absència per covid

El president del València, Anil Murthy
El president del València, Anil Murthy

La situació de Wass torna a estar damunt de la taula. Aquest dimecres, aprofitant la tornada del president del València, Anil Murthy, per la seua absència per covid, tant ell com Bodalás i Corona, han mantingut una reunió de poc menys d'una hora per tractar el tema del danés.

Els tres haurien parlat sobre si és convenient vendre el jugador i sobre el que suposaria deixar anar a un jugador clau per a l'esquema de Bordalás a mitjan temporada.

Wass és el jugador que suma més minuts en tota la temporada i un valor al camp que pot participar en diferents posicions, tant al laterals com al mig del camp.

L'Atlètic de Madrid hauria oferit una xifra entre 1 i 2 milions d'euros per comprar el jugador ara i tapar l'eixida de Trippier al futbol anglés. Per a Wass aquesta oferta és seductora per diversos motius. D'una banda, el danés ja va voler abandonar el València l'estiu passat, però Bordalás el va convéncer de quedar-se i vista la situació econòmica del club i la major capacitat de l'equip madrileny, l'oferta és prou millor. L'altra és que aniria a un club punter no només d'Espanya sinó també d'Europa, classificat per a huitens de la Champions League i en disposició de lluitar per títols.

Ara sí, els dies de Wass en el València, sembla que estan comptats.

També et pot interessar

stats