Repartiment de punts al Ciutat de València

El Llevant i l’Eibar no passen de l'empat a zero en un partit amb ocasions però poc d'encert.

El jugador de l'SD Eibar, Takashi Inui, disputa un baló amb el porter del Llevant, Aitor Fernández
El jugador de l'SD Eibar, Takashi Inui, disputa un baló amb el porter del Llevant, Aitor Fernández / Manuel Bruque (Efe)

Amb un onze farcit de novetats ha saltat el Llevant al Ciutat de València per mesurar-se a un necessitat Eibar. Després de provar diversos sistemes, Paco López ha tornat al 4-4-2 amb un centre del camp capitanejat per la dupla Campaña-Melero. Vukcevic, el fitxatge més car de la història del Llevant i titular fins ara en tots els partits de la temporada, s’ha quedat fora. 

Abans dels sis minuts, Aitor Fernández ha evitat el primer gol de l’encontre en rebutjar a boca de canó la pilotada de Takashi Inui. Poc després l’ha tingut Campaña, que rebia un baló vestit de gol de les botes de Morales i que, inexplicablement, llançava fora.

Mayoral i Diop s'han repartit les ocasions per als dos equips. Necessitava calma la saga blaugrana, cosa que ha trobat als instants finals de la primera part amb arribades clares però que no han trobat definició en els últims metres. La més cristal·lina al 41, quan la bona passada de Rochina a Morales se n’eixia fora acaronant el pal esquerre. 

Els gols no arriben

A l’eixida dels vestidors, i sense canvis en les alineacions, ha tornat a tindre la primera l’Eibar. Quique González ha xutat al pal. Ha despertat prompte el Llevant, que ha forçat una doble parada de Dmitrovic en les botes de Mayoral. Poc després, la tornaven a tindre els granotes, primer amb una canonada de Rochina i, en el rebuig, l'oportunitat l'ha tinguda Morales. Radoja ha debutat en el 70 en substitució de Melero, amb problemes musculars. El partit s’ha anat adormint en la recta final. Els visitants s’han tancat conformats amb el punt, i els locals, amb manca d’encert, no han aconseguit materialitzar cap ocasió.

També et pot interessar

stats