Repartiment de punts al Ciutat de València

Llevant i València empaten a dos en un partit trepidant.

Roger celebra amb Boateng el gol davant el València, el primer de l'equip al Ciutat de València
Roger celebra amb Boateng el gol davant el València, el primer de l'equip al Ciutat de València / Juan Carlos Cárdenas (Efe)
À Punt Esports
À Punt Esports @apuntesports
María José Tàrrega
02 de setembre 2018 - 16:41

El Llevant i el València s'han repartit els punts aquest diumenge en un partit on la calor sembla no haver afectat els jugadors, que s'han desgastat per a donar espectacle.

En el minut 13 els granotes s'han posat per davant en una gran jugada de Morales, que travessa mig camp per assistir Boateng. El rebuig de Neto l'ha aprofitat Roger per a anotar el primer. Ha fet falta acudir al VAR per a comprovar que no hi havia fora de joc. 

L'alegria dels de Paco López ha durat poc perquè, només tres minuts després, Soler centrava a l'àrea menuda perquè Txérixev, que estrenava titularitat, començara també el seu compte aquesta temporada. 

En el quart d'hora següent hi ha hagut ocasions per a uns i altres. Rodrigo, per part valencianista, a boca de canó, ha enviat fora de ben poc i Morales, pels blaugrana, ha estavellat el baló a la creueta. S'endevinaven més gols i el Llevant ha tornat a avançar-se. En el minut 34, Bardhi ha fet una passada llarga, que ha controlat Roger, per a tornar a batre Neto.

Amb el 2-1 s'ha arribat al descans. Als 6 minuts de la represa, Toño ha xafat Soler i han assenyalat el penal. Parejo no ha errat en el llançament, per a tornar a deixar el marcador en taules. Encara que hi ha hagut ocasions per a molt més i que el Llevant ha acabat el partit amb un home menys per l'expulsió de Coke, el marcador no ha tornat a canviar. 2 a 2 definitiu per a un gran derbi.

També et pot interessar

stats