Les renovacions de Gayà i Soler, en punt mort

El club encara no ha fet cap oferta en ferm per a ampliar els contractes de dos jugadors que l'acaben el 2023

Els jugadors del València, José Gayà i Carlos Soler
Els jugadors del València, José Gayà i Carlos Soler

El gran partit de Ferrán Torres amb la selecció i el bon rendiment en el seu club, el Manchester City, han reobert les ferides que va deixar en el club que el jugador se n'anara per només 25 milions d'euros.

Ara per ara, hi ha dos jugadors que es troben en la mateixa situació, i no qualsevol. Els capitans José Luis Gayà i Carlos Soler finalitzen contracte el juny de 2023 i, de moment, el club no ha fet cap gestió ni cap oferta en ferm per a intentar renovar-los. Com a jugadors clau i titulars que són, i encara amb un futur en el món del futbol, la seua continuïtat es planteja com vital per al projecte de club dels pròxims anys.

Bordalás també ha donat llum verda a la seua renovació. Carlos Soler ja va anunciar que ell vol quedar-se en el club de Mestalla. Mentrestant, Murthy manté que el planter és molt important i que el club hi segueix invertint, cuidant els futbolistes i generant jugadors d'elit, però la realitat és que a aquests dos jugadors del filial, encara no se'ls ha renovat.

En la seua contra juga també que són jugadors amb cartell. Molt ha sonat Gayà en els últims anys per a ser el recanvi natural de Jordi Alba en el Barcelona. Tot i que ara la situació del club català per a poder fitxar no és la millor. A Carlos Soler tampoc li faltarien pretendents en equips grans del futbol europeu, i inclús dels que participen habitualment en Champions League.

Per tots aquests motius, es converteixen en prioritàries unes renovacions, abans que la seua situació es convertisca en sucosa per a grans del futbol mundial.

També et pot interessar

stats