El rei Cazorla deixa un regal a Anoeta

El Villarreal guanya la Reial Societat per 1 a 2.

El rei Cazorla torna a fer màgia
El rei Cazorla torna a fer màgia / La Liga Santander

Anoeta es confirma com un dels camps d'on els groguets trauen punts. De setze partits, només n'hi han perdut tres, i tres són els punts que se n'ha emportat en batre els locals per 1 gol a 2. Calleja repetia l’onze que li havia donat les últimes victòries contra el Sevilla i el Getafe i li ha funcionat, en tornar a carregar-se un equip en la part alta de la taula. Ara bé, aquest onze es mostrava doblegat al llarg dels deu primers minuts.

Les diverses oportunitats de gol per part dels dos equips acabaven per materialitzar-se a favor dels locals al minut 21. El gol ha vingut precedit d'un centre de Portu a Willian José, que el brasiler no ha desaprofitat. S'avançava així la Reial en el marcador.

Cazorla, el rei del partit

L’empat ha arribat ja en la represa. Al 57 Zubeldia ha tombat Chukwueze i ha donat l’oportunitat a Manu Trigueros de marcar, de penal, el seu primer gol de la temporada. Dos minuts després han anul·lat un gol a Chukwueze per fora de joc i ha sigut al 72 quan Santi Cazorla ha aconseguit el millor regal per al Villarreal. Un gol que ha necessitat la revisió del VAR i una resolució que ha convertit els minuts en hores. L'espera ha pagat la pena i el submarí ha celebrat com no ho havia fet mai que el gol pujava al marcador i esdevenia l'1 a 2 final. El Villarreal s'emporta la primera victòria de l'any, la tercera consecutiva, i es col·loca en la novena posició.