Bany de realitat a Vallecas (2-1)

Giorgi Mamardashvili ha evitat una golejada en un partit molt gris de l'equip de Gennaro Gattuso

Nico es lamenta després del gol en pròpia porta
Nico es lamenta després del gol en pròpia porta / Sergio Pérez (Efe)
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
09 de setembre 2022 - 17:26 Actualitzat: 10 de setembre 2022 - 16:04

La il·lusió ha durat a penes sis dies. El València s'ha retrobat amb la dura realitat en perdre per 2-1 a Vallecas contra el Rayo en un partit molt discret dels de Gennaro Gattuso, que han mostrat la pitjor cara. S'ha passat de l'equip que va enamorar contra el Getafe a un que s'ha vist superat en tot moment pels madrilenys i en què només Giorgi Mamardashvili ha evitat mals majors.

L'inici ja no presagiava res bo. Quan encara no s'havien complit els cinc primers minuts de joc, Isi Palazón ha avançat el Rayo Vallecano en culminar una gran jugada d'estratègia dels d'Imanol Iraola. El gol ha deixat grogui el València, que no s'ha trobat còmode en cap moment i ha vist com els madrilenys jugaven a plaer. I en els pitjors moments dels blanc-i-negres ha aparegut Mamardashvili, que ha mantingut en vida l'equip amb les seues aturades. El georgià s'ha multiplicat per a evitar la golejada amb parades de tots els colors. L'1-0 ha sigut la millor notícia en el descans.

La previsible arenga de Gattuso al vestidor ha funcionat i Nico ha estat a punt d'empatar acabada de començar la represa, en la millor ocasió del València en tot el partit. Però el llançament se n'ha anat per dalt del travesser i a penes uns minuts després ha tingut una altra acció desafortunada. El migcampista gallec cedit pel Barça ha acabat marcant en pròpia porta en intentar evitar una rematada rival a la treta d'un córner. Encara quedava temps per a reaccionar i Gattuso ha introduït canvis per a tractar de despertar l'equip. Els blanc-i-negres han millorat, però el gol de Diakhaby, ja en temps afegit, ha arribat massa tard.

Tercera derrota en cinc jornades, que deixen l'equip amb sis punts de quinze possibles. La setmana que ve espera el Celta al Mestalla, l'únic estadi que ha vist guanyar el València aquesta temporada.