El Rayo d'Ibi ascendeix a Tercera RFEF

L'equip entrenat per Dani Pina ha guanyat la Nucia B 3-1 en la tanda de penals en la tercera final per l'ascens a la cinquena categoria del futbol estatal

Els jugadors del Rayo celebren el gol
Els jugadors del Rayo celebren el gol / Twitter: @FFCV_info

El Rayo d'Ibi ha obtingut l'última plaça d'ascens a Tercera RFEF. L'equip entrenat per Dani Pina ha guanyat la Nucia B en la tanda de penals penals (3-1), després que el partit, amb pròrroga inclosa, ha acabat amb empat a un gol.

L'equip iberut s'ha avançat tot just començar, gràcies a un gol de Gálvez en el minut 3. La Nucia B ha pogut empatar poc després des dels onze metres, però Héctor Juan ha enviat el llançament del penal al pal. Monerris, poc abans del descans, sí que ha encertat i ha posat les taules.

El marcador ja no s'ha mogut en la represa i el partit se n'ha anat a la pròrroga. El temps extra tampoc ha desfet la igualada i l'ascens s'ha decidit en els penals. La Nucia B ha errat tres dels quatre llançaments, mentre que el Rayo ha marcat els tres que ha llançat, de manera que els iberuts se sumen al Patacona i al Gandia, com a nou equip de Tercera RFEF, la cinquena categoria estatal.