El Gandia puja a Tercera RFEF

L'equip de la Safor ha guanyat 1-0 el Bunyol en la pròrroga gràcies a un gol de Pere Marco

El Gandia és nou equip de Tercera RFEF després de guanyar 1-0 el Bunyol en la segona final del play-off d'ascens des de la Lliga À Punt Preferent. Un gol de Pere Marco en la primera part de la pròrroga ha sigut suficient perquè l'equip de la Safor puge a la cinquena categoria del futbol estatal.

Com ja va passar en la primera final disputada entre el Patacona i el Crevillent, l'ascens s'ha hagut de decidir en la pròrroga, després que els 90 minuts reglamentaris acabaren sense gols. Però en aquesta ocasió no s'ha hagut de recórrer als penals per a conéixer al segon equip que puja a Tercera RFEF. Un gol de Pere Marco pocs minuts abans del descans del temps afegit ha donat al Gandia el desitjat ascens.