El quart disseny del nou Mestalla: cobert, sostenible, amb menys aforament i una zona d'oci

La previsió del València és que l'estadi, amb una capacitat inicial d'entre 43.000 i 55.000 espectadors, estiga acabat l'agost del 2024

El quart disseny del nou Mestalla: menys aforament i una zona d'oci i restauració

El projecte del nou Mestalla, les obres del qual es van paralitzar el 2009, s'ha modificat fins a quatre vegades. Les principals novetats de l'actual projecte que ha presentat el club a la Generalitat és que s'hi redueix l'aforament a entre 43.000 i 55.000 persones (ampliable a 60.000) i que un dels tres anells, el segon, es destinarà principalment a restaurants i una zona d'oci per als aficionats. 

Unes altres novetats del nou estadi són que es preveu que estiga cobert i que siga sostenible, per a la qual cosa s'hi preveu la instal·lació de plaques solars en la coberta. La previsió és que l'estadi s'inaugure l'agost de 2024.

El club ha presentat a la Generalitat el projecte del nou Mestalla i les actuacions adjacents, així com el pla del finançament per a tirar-lo avant. El govern valencià s'ha compromés a estudiar el document i les garanties econòmiques quan es presente la documentació oficialment.

També et pot interessar

stats