La Generalitat es compromet a estudiar el projecte del nou Mestalla

El València supera el primer tràmit en una reunió que s'ha desenvolupat en un clima de cordialitat i col·laboració entre les dues parts

Reunió pel nou Mestalla

Nou capítol en el serial del nou Mestalla. Els consellers d'Economia, Rafael Climent, i Política Territorial, Arcadi España, s'han reunit amb una delegació del València formada pel president Anil Murthy i la directora financera, Inmaculada Ibáñez, el director d'operacions, Christian Schneider, el director de màrqueting, Jorge García, i l'advocat Germán Cabrera.

El club ha presentat el projecte del nou Mestalla i les actuacions adjacents, així com el pla del finançament per a tirar-lo avant. La Generalitat s'ha compromés a estudiar el document i les garanties econòmiques quan es presente la documentació oficialment pel registre d'entrada.

La reunió s'ha desenvolupat en un clima de cordialitat i col·laboració entre les dues parts i s'ha acordat mantindre reunions d'àmbit tècnic una vegada la Generalitat haja estudiat la documentació.

A l'eixida de la trobada, Murthy s'ha mostrat optimista que el projecte tire avant i ha assegurat que tenen la voluntat de finalitzar el nou estadi. Segons ell, les negociacions van en la bona línia i s'arribarà a un acord bo per a totes les parts.

Les principals novetats de l'actual projecte que ha presentat el club a la Generalitat és que s'hi redueix l'aforament i que un dels tres anells, el segon, es destinarà principalment a restaurants i una zona d'oci. També es preveu que el nou estadi estiga cobert i que siga sostenible, per a la qual cosa s'hi preveu la instal·lació de plaques solars en la coberta.

També et pot interessar

stats