Puig insisteix a no prorrogar l’ATE si el València no compleix els acords

Obres del Nou Mestalla
Obres del nou Mestalla / Europa Press

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha insistit en el fet que si el València CF no compleix els seus compromisos i finalitza la construcció del nou Mestalla, no hi haurà "unes condicions favorables per a qualsevol pròrroga" de l'actuació territorial estratègica (ATE) que expira d'ací a menys d'un mes, el 15 de maig.

"Exigim a la direcció del València que complisca el que va acordar", ha recalcat després de la sol·licitud que el club va enviar divendres al Consell i a l'Ajuntament perquè s'amplie l'actual ATE per a la construcció del nou estadi. Es tracta d'unes obres que fa anys que estan paralitzades i que ara s'estima que podrien reprendre's al maig de 2024 per a posar-se en funcionament dos anys després.

Puig ha reiterat que veuen un "cert avanç" en la postura de la direcció del club de Mestalla en enviar aquesta proposta, però ha remarcat que encara han d'analitzar el document i "prendre la decisió que corresponga".

En qualsevol cas, ha posat l'accent en el fet que el València CF ha de complir els acords que va assumir per a l'ATE, com la construcció de l'estadi, i ha negat que la Generalitat haja canviat de postura: "Volem el compliment de la llei en tots els àmbits".

També et pot interessar

stats