Protagonisme valencià en la victòria de la selecció espanyola contra Gal·les

El davanter de Torrent, Paco Alcácer, va ser l'autor de dos dels quatre gols d'Espanya.

Paco Alcácer marca dos gols en la victòria d'Espanya contra Gal·les
Paco Alcácer marca dos gols en la victòria d'Espanya contra Gal·les / Efe

El davanter de Torrent, Paco Alcácer, ha sigut l'autor de dos dels quatre gols amb què la selecció espanyola es va imposar a Gal·les a Cardiff. El valencià, que porta sis gols amb el Borussia Dortmund en la Bundesliga, ha obert la golejada de l'equip de Luis Enrique en el partit amistós previ a l'enfrontament de dilluns de la Lliga de les Nacions contra Anglaterra.

El protagonisme valencià s'ha completat amb la presència en l'onze inicial de Raúl Albiol, Saúl i el jugador de Pedreguer, José Luis Gayà. El valencianista Rodrigo també ha ocupat un lloc en l'alineació del combinat espanyol, molt superior al conjunt amfitrió.

Sense el seu jugador referent, el madridista Bale, Gal·les ha caigut amb contundència, i més quan Alcácer ha avançat Espanya en el minut 7 després d'una passada de Gayà. En el minut 18, Ramos ha enviat una cabotada al fons de la xarxa abans que, de nou, el davanter de Torrent aconseguira abans de la mitja hora del partit el seu segon gol, el tercer de l'equip de Luis Enrique.

En la segona part, Bartra arredonia una victòria que s'ha tancat amb un marcador final d'1 a 4.

El debut de Jonny Oto ha sigut una altra nota destacada d'un partit previ a l'enfrontament que jugarà dilluns la selecció espanyola contra Anglaterra a Sevilla, corresponent a la competició de la Lliga de les Nacions.

Victòria de la selecció sub-21

També ha sigut positiva la jornada per al combinat sub-21 que, amb el valencianista Carlos Soler, el jugador del Vila-real, Pablo Fornals, i el davanter del Llevant, Borja Mayoral, en l'onze inicial es va imposar 0-1 a Albània en el partit corresponent a la fase de classificació per a l'Europeu de la categoria.

El també jugador groguet, Pedraza, va participar des del minut 54 en una victòria afavorida pel gol de Rafa Mir, el jugador murcià format en el planter del València CF.