Problemes per a Alcoià, Ontinyent, Mestalla i Castelló

El Villarreal B ha aconseguit un empat en el descompte amb el gol de la jornada, obra de Rubén Mesa, de xilena. L'Hèrcules es col·loca de nou en posicions de promoció d'ascens.

El Castelló s'ha deixat dos punts en el sospir final del partit davant de l'Atlètic Llevant
El Castelló s'ha deixat dos punts en el sospir final del partit davant de l'Atlètic Llevant / CD Castellón

L'Hèrcules d'Alacant ha aconseguit aquest dissabte un meritori triomf que el manté en la lluita pel lideratge. El rival d'aquesta setmana ha estat el València-Mestalla, que ha oferit resistència fins a l'últim minut, i que s'ha posat per davant amb gol de Jordi Escobar.  Planagumà, al descans, arengava els seus i en la represa els alacantins han estat un huracà. Així s'han reproduït les contres i les jugades combinades, i han arribat els gols. El primer d'Íñiguez i el segon de Carlos Martínez, en aquesta ocasió de penal. El Mestalla ocupa la cua de la classificació i l'Hèrcules és quart, en llocs de promoció d'ascens.

Vint-i-cinc minuts va necessitar el Barça B per desfer-se de l'Ontinyent en el partit disputat al Miniestadi la vesprada de dissabte. Els gols caigueren un darrere l'altre i amb mala sort, perquè el primer d'ells el marcà en pròpia porta l'extrem ontinyentí, Pablo Carbonell. Collado i Miranda feren els altres dos sense que l'Ontinyent poguera reaccionar. Els de la Vall d'Albaida es compliquen una mica més la vida i estan en descens directe amb 29 punts.

Pel que fa al Villarreal B ha salvat un punt en el descompte amb un gol de fantasia anotat de xilena per Rubén Mesa. Era el 92 de partit. El Conquense s'havia avançat amb gol  de Cristian. El filial groguet és segon amb 47 punts.

Malament ho té el Castelló que s'ha deixat dos punts en el sospir final del partit davant d'un Atlètic Llevant que sempre ha cregut en les seues possibilitats. Els castellonencs acumulen 17 empats en 27 partits. Els d'Óscar Cano  s'han avançat amb el gol de Rubén Diez en xutar des de la frontal. En el 87, i fruit de l'espenta granota, Delgado feia l'empat en enganxar al primer pal un baló que venia del córner. El Castelló és penúltim , mentre que l'Atlètic Llevant se situa el 13.

Qui també ho està passant molt malament és l'Alcoià, que no alça el cap i acumula tres derrotes consecutives. Tot i estrenar entrenador -Mario Fuentes- l'equip no ha pogut fer res davant del Cornellà, que s'ha emportat els 3 punts. Gaspar i Eloi han marcat, un en cada part del partit. Els alcoians són tercers per la cua amb 29 punts.

També et pot interessar

stats