Així ha sigut la primera jornada de Primera RFEF per als equips valencians

Victòries de l'Alcoià, l'Intercity i La Nucia i derrotes de l'Eldenc i el Castelló

Undabarrena, de l'Intercity, fa una passada al seu company Cristian Herrera
Undabarrena, de l'Intercity, fa una passada al seu company Cristian Herrera / Twitter: @CFIntercity

Tres victòries i dues derrotes, balanç positiu per als equips valencians en l'estrena de la Primera RFEF, i a més encara si tenim en compte que tots han jugat fora de casa.

L'Alcoià suma els tres primers punts (0-1)

Victòria sofrida de l'equip de Vicente Parras en la visita a la SD Logronyés. Un solitari gol de Raúl Alcaina, a l'hora de partit, ha donat els primers punts en el campionat a un Alcoià que, tot i que travessa una situació complicada en l'àmbit econòmic, confia que les alegries arriben sobre la gespa com les últimes temporades.

Estrena dolça de l'Intercity (0-1)

L'equip alacantí s'ha estrenat en la categoria de bronze amb victòria contra un clàssic del futbol espanyol, el Numància. El central Kecojevic ha marcat l'únic gol del partit, al minut 64, que permet als de Gustavo Siviero sumar els primers punts en la classificació. L'Intercity suma quatre ascensos en les últimes cinc temporades, i enguany l'objectiu no és un altre que l'arribada al futbol professional.

El descans activa La Nucia (1-2)

Una xarrada tècnica de César Ferrando en el vestidor ha activat els jugadors de La Nucia durant el descans, perquè tres minuts després de la represa Álex Salto ha aconseguit igualar el gol que l'Athletic Club B havia marcat en la primera part. Jorge García, que havia entrat des de la banqueta, ha marcat el gol de la victòria a cinc minuts del temps reglamentari. El conjunt valencià, que torna a la categoria de bronze del futbol espanyol amb el propòsit de la permanència, s'estrena amb victòria a domicili.

El filial de la Reial Societat derrota l'Eldenc (2-0)

Un dels favorits a l'ascens és la Reial Societat B, equip que acaba de pujar de Segona Divisió, que hui ha superat l'Eldenc en la seua tornada a la tercera categoria nacional. Dos gols després del descans han dinamitat les opcions de puntuar de l'equip d'Elda, que estrenava tècnic després de la destitució de José Juan Romero, el tècnic de l'ascens.

El Castelló cau al Johan Cruyff amb el temps complit (3-2)

Estrena amarga de Bob Voulgaris i Rubén Torrecilla com a president i entrenador del Castelló, respectivament, que en el primer partit de la temporada en Primera RFEF va perdre, superat el temps afegit, contra el Barça Atlètic. L'equip blaugrana es va avançar en el marcador amb el gol d'Estanis Pedrola, però els gols de Daniel Romera i Josep Calavera van capgirar el marcador abans del descans. En la represa Iliàs Akhomach Chakkour va empatar el partit al quart d'hora i Chadi Riad va marcar el gol de la victòria, de cap, en un córner.

Pablo Hernández persegueix un jugador del filial braugrana
Pablo Hernández persegueix un jugador del filial braugrana / Twitter: @fcbarcelonaB

També et pot interessar

stats