La plantilla del València pagarà el desplaçament de l'afició a Elx

El club posa aquest dimarts a la venda 1350 entrades per al derbi al Martínez Valero

Més de 500 valencianistes van acompanyar l'equip de Baraja al Power Horse Stadium
Més de 500 valencianistes van acompanyar l'equip de Baraja al Power Horse Stadium / València CF

El València posarà aquest dimarts a la venda les 1.350 entrades que li ha facilitat l'Elx per al duel que disputaran el pròxim 23 d'abril al Martínez Valero, un desplaçament en el qual la plantilla col·laborarà i es farà càrrec de les despeses dels autobusos que desplacen l'afició.

Els jugadors ja van col·laborar amb el club per a pagar el viatge dels més de cinc-cents seguidors que van estar amb l'equip aquest diumenge a Almeria i que van esgotar les entrades huit minuts després d'haver eixit a la venda en el web del club.

Les entrades per al camp de l'Elx costaran 25 euros i els socis VCF podran adquirir-les de manera preferent entre les 11 hores d'aquest dimarts i les 23.59 del dimecres 12. Si, acabat aquest termini encara en queden, es posaran a la disposició d'aficionats que no tinguen aquesta condició a partir del dijous 13 d'abril.

Cada persona podrà comprar un màxim de dues entrades que seran personals i intransferibles, així com la reserva de plaça en els autobusos que es posaran a la disposició dels qui vulguen fer-los servir.

També et pot interessar

stats