Els jugador de l'Almeria celebren un dels gols
Els jugador de l'Almeria celebren un dels gols / La Liga
À Punt Esports
Hèctor Salvador @apuntesports
08 d'abril 2023 - 17:55 Actualitzat: 09 d'abril 2023 - 21:14

El València ha patit la huitena derrota consecutiva lluny del Mestalla en caure 2-1 contra un rival directe en la lluita per la permanència, l'Almeria. Amb aquesta nova entropessada, l'equip blanc-i-negre torna a caure a la zona de descens a Segona Divisió i es queda a dos punts de la salvació, que marca el Valladolid.

Rubén Baraja ha canviat el dibuix i ha apostat per un 4-4-2, amb Kluivert i Hugo Duro en punta. L'aposta ha funcionat, almenys en la primera part, en què el València ha sigut superior a l'Almeria i fins i tot ha merescut marcar algun gol. Però la falta d'encert de cara a porteria ha tornat a penalitzar els blanc-i-negres, que acumulaven més de 600 minuts de joc sense marcar lluny del Mestalla. Tampoc ha tingut sort, ja que l'àrbitre no ha vist res en un possible penal de Fernando sobre Kluivert, poc abans que el neerlandés haguera d'abandonar el camp per una lesió muscular.

El duel ha canviat per complet en la represa. L'Almeria ha fet un pas avant i ha aprofitat un moment de confusió amb una nova lesió valencianista, en aquest cas de Nico, per a inaugurar el marcador. Melero ha afusellat Mamardashvili quan els de Baraja estaven amb deu jugadors, mentre esperaven a fer el canvi. Poc després Babic ha ampliat l'avantatge local en aprofitar una eixida en fals del georgià a la treta d'un córner.

El partit es posava molt costera amunt, però, només tres minuts després del 2-0, Samu Castillejo ha trencat la sequera golejadora fora de casa. Quatre mesos i 668 minuts després, el València ha tornat a celebrar un gol com a visitant. El 2-1 donava a l'equip blanc-i-negre esperances de remuntar. Però, tot i que ho ha intentat, no ha sigut capaç ni tan sols de sumar un punt.

La realitat és que continua el viacrucis particular del València en aquesta temporada per a oblidar. Queda una jornada menys i l'equip està en zona de descens i a dos punts de la permanència. Cada vegada hi ha menys marge d'error i la setmana que ve visita el Mestalla un altre rival directe, el Sevilla.