Els penals donen l'ascens a Tercera RFEF al Callosa Esportiva

Demà serà el torn de la segona final, entre el Torrellano i el Rayo Llíria, un duel que també retransmetrà en streaming À Punt

Callosa - Riba-roja

Després d'un empat a zero en el temps reglamentari, un golàs d'Esaú Rojo en la pròrroga i una parada de Chiri en la tanda de penals han donat l'ascens al Callosa Esportiva en les finals que s'estan disputant al camp de La Murta de Xàtiva. El gol de Zarca per al Riba-roja ha forçat els penals però el mateix jugador ha fallat el cinqué i últim llançament de la tanda.

L'equip del Baix Segura es va classificar per a la final després de guanyar 2 a 1 la UE l'Alcúdia, ja que en l'anada havien empatat. Per la seua banda, el Riba-roja CF va empatar a 1 a 1 en el camp de la UE Castellonenca, un resultat que després de l'empat a zero de l'anada va classificar els del Camp del Túria.

Aquest diumenge serà el torn de la segona final, entre el Torrellano i el Rayo Llíria, un duel que també retransmetrà en streaming À Punt des del camp de La Murta de Xàtiva. Ara falta saber quan es disputarà el partit que enfrontarà el Bunyol contra el Castelló B o l'Utiel, després de l'ajornament de la semifinal per positius de Covid-19.

En la nova cinquena categoria del futbol estatal, la Tercera RFEF, el Callosa Esportiva jugarà amb els equips de l'antiga tercera que aconseguiren la permanència: el Roda, l'Elx Il·licità, l'Atlètic Saguntí, el Benigànim, el Recambios Colón, el Jove Espanyol de Sant Vicent, el Silla, l'Olímpic de Xàtiva i el Vila-real C, l'Hèrcules B, la Vila Joiosa, l'Acero i el Torrent. I també l'Atzeneta, l'Oriola i el València Mestalla, que han baixat de Segona B.

També et pot interessar

stats