La festa del futbol autonòmic, en À Punt Mèdia

À Punt retransmetrà les finals dels PlayOffs per l’ascens a Tercera RFEF que es jugaran aquest cap de setmana a l’estadi de La Murta de Xàtiva

El Playoff d'ascens a Tercera RFEF, per À Punt Mèdia
El Playoff d'ascens a Tercera RFEF, per À Punt Mèdia

À Punt retransmetrà aquest cap de setmana per streaming en el web apuntmedia.es les finals per l’ascens a Tercera Divisió RFEF. Els partits es disputaran el dissabte 26 de juny i el diumenge 27 de juny a les 20:00 h al camp de La Murta de Xàtiva.

Dissabte els usuaris del web podran seguir la final que disputaran el Callosa Deportiva i el Riba-roja CF. Els encarregats de narrar aquest emocionant duel seran els periodistes d’À Punt Fermín Rodríguez i Xavi Alberola.

La segona final d’aquest cap de setmana enfrontarà el Torrellano i el Rayo Llíria. Serà el diumenge 27 de juny a les 20:00 h. En aquesta ocasió, els narradors seran Dani Hermosilla i Xavi Alberola.

Fase d'ascens a Tercera RFEF
Fase d'ascens a Tercera RFEF

Els partits també es retransmetran per la ràdio d’À Punt en una edició especial del programa Des de la banda que presenten Jordi Sanchis i Raül Pina.

Sense dubte, serà una festa del futbol valencià en què À Punt ha organitzat un fum d’activitats per a viure a l’estadi de La Murta un cap de setmana en què el protagonisme serà el futbol més pròxim i que reunirà aficionats de tota la Comunitat Valenciana.

Pendent queda la disputa de la tercera de les finals. El Bunyol espera rival que eixirà de l’eliminatòria entre el Castelló B i l’Utiel, suspesa pels diversos positius en coronavirus del conjunt de la Plana.

À Punt està sempre al costat dels equips de la Comunitat Valenciana en els moments més importants de la temporada.

Concurs "Marca't un gol amb À Punt" en el nostre envelat

À Punt ha instal·lat un envelat per als aficionats valencians que acudisquen a la festa del futbol autonòmic a l’avinguda de la Murta, zona tancada al trànsit per a l’ocasió que serà l’espai de trobada i germanor per a les diferents aficions.

Tant dissabte com diumenge, cada dia de 18:00 a 20:00 hores l'envelat d’À Punt convida els assistents als partits a Xàtiva a participar en el “Marca't un gol amb À Punt”, un concurs de tir a porteria que farem en acabar la primera part i en què hi podran participar tres aficionats de cada equip. Premiats i visitants de l’envelat rebran detalls de la cadena.

També et pot interessar

stats