Paco López: “Ens trobarem el millor Vila-real”

El tècnic granota ha pronosticat que el partit no s'assemblarà al disputat al febrer en la Copa del Rei

Paco López: “Ens trobarem el millor Vila-real”

L'entrenador del Llevant, Paco López, ha explicat en la roda de premsa prèvia al derbi de diumenge que espera enfrontar-se a la millor versió del Vila-real. El tècnic granota ha descartat que puga passar-li factura l'esforç fet dijous en els quarts de final de l'Europa League, ja que, segons ha dit, l'equip groguet té una plantilla per a jugar amb dos equips perfectament. “Quan guanyes, el cansament passa a un segon pla; venen amb entusiasme, confiança i il·lusió i això és més perillós", ha apuntat

Paco López ha pronosticat que no s'assemblarà al disputat al febrer en la Copa del Rei, i que va acabar amb la victòria del seu equip per 1-0 en la pròrroga. “Crec que pot ser un gran partit, tractarem de posar el focus en nosaltres, de respectar un gran rival i desitgem trobar el nostre millor nivell”, ha assenyalat.

L'entrenador granota està content perquè el seu equip acarona la salvació, encara que mentre matemàticament no estiga al sac i ben lligada no se'n refia. No obstant això, ha lamentat que no es done valor al que ja han aconseguit, quan estan ara mateix a dotze punts del descens. “Es parla més quan no guanyem un partit de la possible relaxació que de valorar com és de difícil el que està fent aquest equip amb totes les adversitats que estem tenint”.

També et pot interessar

stats