El Vila-real semifinalista de l'Europa League després de superar el Dinamo de Zagreb

Unai Emery es retrobarà amb l'Arsenal de Londres, el seu exequip

Els jugadors del Vila-real celebren un dels gols del partit
Els jugadors del Vila-real celebren el gol d'Alcácer / Domenech Castelló (Efe)

El Vila-real jugarà la cinquena semifinal europea en la seua història després d'eliminar el Dinamo de Zagreb després de guanyar 2-1. Emery ha presentat una davantera formada per Chukweze, Alcácer i Moreno que s'han mostrart molt incisius. Al minut 25 el nigerià ha estavellat un remat en el pal i tot seguit li ha donat una passada de gol a Paco Alcácer que ha fet l'1-0. En un principi l'àrbitre hi havia assenyalat fora de joc, però el VAR l'ha instat a revisar la jugada i donar-li validesa.

Abans dels descans, Gerard Moreno ha fet el segon per al Vila-real. El davanter groguet suma ja 25 gols entre Lliga i Europa League a banda de deu passades de gol. En la represa el Dinamo ha intentat estirar línies i Orsic ha posat a prova els reflexos de Rulli. Per la seua part, el Vila-real ha diposat de diverses ocasions per marcar un nou gol en les botes de Gerard Moreno i Chukweze. Els croats han retallat diferències al minut 74 per mitjà del seu millor jugador, Orsic.

Fins a la conclusió del partit el Dinamo ha buscat crear perill en accions a baló parat però el marcador ja no s'ha mogut a l'Estadi la Ceràmica. Ara el Vila-real jugarà les semifinals contra l'Arsenal.