Paco López: "Tindre 27 jugadors en plantilla no és el més ideal"

L'entrenador ha criticat el fet que s'haja tancat el mercat de fitxatges sense haver donat eixida a jugadors amb què no compta

L'entrenador del Llevant, Paco López
L'entrenador del Llevant, Paco López

El Llevant encara la quarta jornada de Lliga en una posició delicada. Amb només dos punts en tres partits, necessita la victòria per a començar a arrancar d'una vegada.

Aquest cap de setmana, els granotes tenen l'ocasió ideal. Juguen contra el Rayo Vallecano, un equip recentment ascendit, i en un Ciutat de València que, per primera vegada des de l'inici de la pandèmia, podrà acollir un 60% de l'aforament.

L'entrenador granota, Paco López, ha criticat, en la roda de premsa prèvia al partit, el fet que s'haja acabat el mercat de fitxatges i que el club no haja donat eixida als jugadors amb què no comptava. Així, López té actualment a la seua disposició 27 jugadors. Un excés d'efectius que pot ser contraproduent.

El partit podria servir també per a veure per primera vegada la nova incorporació del club, Shkodran Mustafi, amb la camiseta blaugrana. L'alemany encara no té tot el ritme competitiu, però López assegura que és un jugador que augmenta encara més la competitivitat interna i que ajudarà a aconseguir els objectius marcats.

També et pot interessar

stats