Paco López: "Soc feliç al Llevant però el futur en futbol no el sap ningú"

El tècnic de Silla continuarà al club llevantinista mentre mantinga la il·lusió.

Paco López parla sobre el seu futur / À Punt Esports

Paco López ha parlat hui, per primera vegada, del seu futur, tot i que el tècnic de Silla té un any més de contracte.  "Que soc feliç en aquest club, en aquest equip no tingues cap dubte. Però el futur i el destí, en el món del futbol, no el sap ningú", ha dit textualment, sense fer cap menció a la relació contractual. "Jo m'alce tots els dies feliç i il·lusionat d'entrenar en aquest equip. Si alguna vegada perd la il·lusió me n'aniré", ha dit. 

Paco López ha parlat en el previ del partit que el Llevant jugarà demà contra el Celta a Balaídos. L'entrenador ha assegurat que Jorge Miramón estarà a Balaídos, però ha descartat que siga titular i jugue tot el partit -"està per a ajudar-nos", ha dit-. Mentre que ha deixat en l'aire la presència de Dani Gómez. "Continua tenint molèsties en la zona". 

El tècnic ha explicat que tots en el vestidor han parlat sobre el que va passar dissabte passat a Elx, i ha matisat la crítica a la plantilla: "Tenim més nivell que el que demostraren el dia de l'Elx. Quan s'està en l'elit, l'entrega és innegociable, però l'encert és imprescindible per a guanyar partits. I això és el que he traslladat als jugadors", ha assenyalat-

També et pot interessar

stats