Paco López: “Porte dues nits dormint una o dues hores”

El tècnic del Llevant apel·la a la fama de matagegants per a enfrontar-se dimecres al Sevilla

Paco López: “Porte dos nits dormint 1 o 2 hores”
Inma Cerro
20 d'abril 2021 - 14:26

L’entrenador del Llevant, Paco López, ha atés aquest dimarts els mitjans de comunicació en una roda de premsa virtual. La teleconferència ha començat a les 10:30 h, justament abans de l’última sessió de treball prèvia a la visita lliguera del Sevilla. Un partit a què els granotes arriben amb el record recent de la golejada que van encaixar diumenge contra el Vila-real

El tècnic de Silla ha reconegut que després de la derrota, porta dues nits pràcticament sense pegar ull: “les derrotes així fan molt de mal, moltíssim”. Considera que Vila-real i Sevilla són “dos miures, molt difícils de parar i si, a més, t’equivoques com va ocórrer l’altre dia, et poden matar”. De fet, ha volgut destacar que els de Lopetegui, amb 64 punts, “encara tenen esperança de guanyar La Lliga”.

Encara cal esperar per a saber quan podran tornar Vukcevic, Miramón o Campaña. Tot i que a Paco López li agradaria “a més de ser entrenador, ser metge i futuròleg”, ha assegurat que no té suficient informació, però veu complicat que algun dels tres puga tornar prompte a la competició.  

També ha insistit que no considera que la temporada estiga fent-se llarga: “Matemàticament encara no hi ha cap objectiu aconseguit. Quan aconseguim matemàticament el principal objectiu del club, hi haurà molts altres objectius a assolir.”

Sobre el tema de moda, la Superlliga, Paco López no ha volgut pronunciar-se massa: “M’agradaria tindre més informació. Estic del costat del que siga millor per al Llevant.”

També et pot interessar

stats