El Llevant es queda gelat al Carlos Tartiere (3-2)

Un equip granota més efectiu en la primera part se n'ha anat amb avantatge al vestidor, però en una segona part boja, l'Oviedo ha aconseguit remuntar el partit. 

Els jugadors del Llevant, després d'un gol de l'Oviedo
Els jugadors del Llevant, després d'un gol de l'Oviedo / LaLiga

A pesar del fred i la pluja al Carlos Tartiere, el Llevant ha fet un bon inici de partit; seriós i ben posicionat al camp, tot i que ha cedit la iniciativa del joc a l'equip de casa. I, de fet, els primes avisos els ha donat Fabricio, el jugador més destacat de l'equip de Miñambres en la primera meitat. El primer, al minut cinc, amb un remat de cap des del centre de l'àrea i, més tard, un altre al minut 22, en jugada individual. Una acció que ha malbaratat Dani Calvo. 

Però l'Oviedo ha posat una marxa més: ha augmentat la pressió i, al voltant de la mitja hora, han arribat les ocasions locals. Les més clares, les de Masca i Dani Calvo.

Quan pareixia que s'hi arribava amb l'empat a zero al descans, ha arribat el gol del Llevant en una jugada assajada a la treta d'un córner. Baló ras al primer pal perquè Dela apareguera i inaugurara el seu compte anotador vestit de granota.

La segona part ha sigut del Reial Oviedo, tot i que, per moments, el partit s'ha tornat boig. En la represa, els de Luis Carrión han anat a totes i, al cap de set minuts, Oier Luengo ha fet l'empat en rematar una segona jugada generada després de la treta d'un córner. Gol que ha refrendat el VAR. Cinc minuts més tard, Masca ha signat la remuntada local marcant a plaer després d'una gran assistència de Sebas Moyano.

Ha reaccionat el Llevant i el partit ha entrat en una fase boja fins que l'àrbitre ha xiulat el final. Primer ha arribat el que pareixia més difícil, l'empat de Carlos Álvarez amb un gran gol des de la frontal quan quedava només un quart d'hora. Però, a deu del final, Dani Calvo ha signat la sentència amb una gran rematada de cap. 

Un mal resultat que allunya un poc més l'equip granota de la lluita per posicions de play-off. 

També et pot interessar

stats