Oficial: Nico González, tercer reforç del València de Gattuso

El migcampista gallec hi arriba cedit per una temporada procedent del Barça

Nico, amb la seua nova camiseta
Nico, amb la seua nova camiseta / Twitter: @valenciacf

S'ha fet esperar més del previst, però el tercer fitxatge del València de Gennaro Gattuso ja és una realitat. Dos dies després de passar la revisió mèdica, el club del Mestalla ha fet oficial l'arribada de Nico González, que vestirà la camiseta blanc-i-negra durant la pròxima temporada.

El migcampista gallec hi arriba cedit pel Barça sense opció de compra i es converteix en el tercer reforç del València, després dels de Samu Castillejo i Samuel Lino. S'espera que el futbolista de vint anys estiga disponible ja aquest diumenge per a Gattuso en el debut lliguer contra el Girona.

Nico, fill de l'històric migcampista del Deportivo de la Corunya Fran González, va debutar en Primera la passada campanya amb el Barça i va disputar 36 partits, en què ha fet dos gols i dues assistències. El jugador ha ampliat el seu contracte amb els catalans fins al 2026 abans de concretar-se la cessió al València.

El gallec, que ha demanat eixir del Barça a la recerca de més minuts, ha assegurat en els mitjans del València que aquest pas és una oportunitat molt important en la seua carrera. Nico ha assegurat que pot aportar molt a l'equip i que el València és el club perfecte per a demostrar el seu nivell. També ha explicat que ha parlat amb Gattuso abans del fitxatge i que les paraules de l'italià han sigut claus per vindre.

També et pot interessar

stats