Nico González passa el reconeixement mèdic a València

El migcampista gallec passarà demà la revisió mèdica i podria debutar diumenge contra el Girona

Arribada Nico

El València CF ha arribat a un acord amb el FC Barcelona per a la cessió del migcampista Nico González al club de Mestalla. L'exblaugrana ha arribat aquesta nit a València per tancar el fitxatge com a cedit. Demà passarà la revisió mèdica i estaria preparat per a debutar diumenge en la primera jornada de Lliga contra el Girona.

En les primeres declaracions davant dels mitjans de comunicació ha assenyalat: "Estic molt content, tenia molta il·lusió des de fa un parell de dies d'estar ací". Respecte a si ha parlat amb el tècnic valencianista i espera debutar diumenge, ha afirmat: "Espere jugar alguns minuts. Vaig parlar amb ell i les sensacions són molt bones".

González, fill de l'exjugador del Deportivo de la Corunya Fran, i internacional amb les categories inferiors de la selecció, arriba a l'equip de Mestalla per a reforçar un mig del camp on parteix com a favorit per a aconseguir la titularitat en una posició on el tècnic del València, Gennaro Gattuso, volia incorporar un jugador.

Nico, de només vint anys, ha jugat un total de 36 partits amb el Barça, en què ha fet dos gols i dues assistències. El gallec, a més, també té experiència en competicions europees, on ha participat en set partits entre Champions i Europa League.

També et pot interessar

stats