La Nucia s'endú el derbi contra l'Eldenc

La victòria de l'equip de César Ferrando deixa el Castelló com a líder en solitari i l'Intercity cau a zona de descens

Toni Abad i Toner, en una acció del partit
Toni Abad i Kevin Toner, en una acció del partit / Twitter: @CD_Eldense

La Nucia ha sumat la tercera victòria de la temporada en guanyar el derbi al Camilo Cano contra l'Eldenc per 1-0. L'equip de César Ferrando, que suma set dels últims dotze punts, no ix de la zona de descens, però es queda empatat amb el dotzé classificat.

Un gol solitari de Kevin Toner en el minut 4 a la treta d'un córner botat per Javi Cabezas ha sigut suficient perquè la Nucia guanye el derbi contra l'Eldenc. La solidesa defensiva de l'equip de César Ferrando, que només ha encaixat dos gols en els últims cinc partits, ha sigut clau per a endur-se el triomf.

L'equip entrenat per Fernando Estévez ha buscat l'empat i fins i tot ha arribat a marcar un gol mitjançant Fran Carnicer per fora de joc. La derrota de l'Eldenc deixa el Castelló com a líder en solitari del grup segon de Primera RFEF, amb 27 punts.

L'Intercity cau a zona de descens

L'Intercity ha sumat un punt en la visita a l'Atlètic Balears, però encadena ja cinc jornades sense guanyar, una circumstància que el fa caure a llocs de descens a Segona RFEF. L'equip de Gustavo Siviero ha empatat a zero contra un rival de la part mitjana de la taula, però haurà de tornar a la senda del triomf per a abandonar la zona perillosa. La primera oportunitat serà la setmana que ve, a l'Antonio Solana, contra el Barça Atlètic.