L'Alcoià recupera el somriure

L'equip de Vicente Parras ha tornat a guanyar set jornades després en superar el Calahorra per 3-0

Raúl Alcaina celebra el gol
Raúl Alcaina celebra el gol / Twitter: @CD_Alcoyano

L'Alcoià s'ha retrobat amb el triomf després de 55 dies. L'equip de Vicente Parras ha trencat la ratxa negativa de sis jornades sense conéixer la victòria en véncer 3-0 el Calahorra al Collao.

Raúl Alcaina ha avançat els alcoians només començar i s'ha arribat al descans amb aquest avantatge mínim pels de casa. En la represa, els visitants han fet un pas avant i han complicat els de Vicente Parras, fins al punt que els han anul·lat un gol per una falta prèvia. Però un gol en pròpia porta d'Adrián en el 83 ha portat la tranquil·litat al Collao. El jugador del planter David Conejero ha arredonit la festa amb una diana ja en el temps afegit.

Amb aquests tres punts, l'Alcoià torna a la zona de play-off d'ascens a Segona Divisió, i se situa a sis punts del líder, el Castelló.

Castàlia és un fortí

21 punts en set partits és l'immaculat registre del Castelló al seu estadi. L'equip alb-i-negre ha guanyat 1-0 el Reial Múrcia amb un gol solitari d'Óscar Gil a la treta d'un córner en el minut 80.

Amb aquesta nova victòria a Castàlia, l'equip entrenat per Rubén Torrecilla acabarà la jornada, com a mínim, com a colíder del grup segon de Primera RFEF, a l'espera del que passe en el derbi entre la Nucia i l'Eldenc.