La Nucia s'endú el derbi contra l'Eldenc i es referma en el lideratge

L'Hèrcules ha guanyat El Ejido a domicili i l'Intercity ha aconseguit el quart triomf seguit en el grup cinqué de Segona RFEF

Els jugadors de la Nucia celebren el gol
Els jugadors de La Nucia celebren el gol / Twitter: @cfnucia

Balanç positiu per als equips valencians en la jornada 8 del grup cinqué de Segona RFEF. L'Hèrcules, l'Intercity i La Nucia han sumat tres punts que els mantenen en la part alta de la classificació. L'Atlètic Llevant i l'Alzira han empatat, i l'única derrota l'ha patida l'Eldenc en el derbi contra La Nucia.

La Nucia posa la directa

La Nucia ha aconseguit la cinquena victòria seguida en el grup cinqué de Segona RFEF i es referma en el lideratge. L'equip de César Ferrando ha guanyat el derbi contra l'Eldenc gràcies a una gran actuació del porter Jaume i al gol de Fer Pina (1-0).

L'equip de José Juan Romero ha venut cara la derrota, però cau a llocs de descens a Tercera RFEF, amb només una victòria en huit partits, la de la setmana passada contra El Ejido.

L'Hèrcules es fa fort a domicili

L'Hèrcules continua mostrant la millor versió lluny del Rico Pérez. L'equip alacantí ha guanyat a El Ejido el tercer partit a domicili en quatre eixides i torna a mirar cap als llocs capdavanters de la classificació.

L'equip de Sergio Mora s'ha refet de la derrota la setmana passada a casa contra l'Atlètic Llevant i ha guanyat en terres andaluses per 0-1 gràcies a un gol de Raúl Ruiz.

Quart triomf seguit de l'Intercity

L'Intercity continua en ratxa. L'equip de Sant Joan d'Alacant ha fet la quarta victòria consecutiva en el grup cinqué de Segona RFEF i ja se situa fregant els llocs de play-off d'ascens a Primera RFEF.

La víctima aquesta vegada ha sigut el Marchamalo, el cuer del grup. L'Intercity ha vençut amb un contundent 3-0, amb gols de Pol Roigé, Miguel Marí i Éric Jiménez. A pesar del marcador ampli, el partit no s'ha decidit fins a la segona part, quan han arribat els tres gols.

Tres jornades sense perdre de l'Atlètic Llevant

El filial granota ha sumat un bon punt contra un dels màxims favorits a l'ascens a Primera RFEF, el Reial Múrcia. L'Atlètic Llevant suma tres jornades sense perdre i s'allunya de la part baixa de la taula classificatòria.

L'equip que entrena Alessio Lisci s'ha avançat en el minut 10 amb un gol de Jorge, però els murcians han empatat en l'equador de la segona. Els visitants s'han quedat amb un futbolista menys a les acaballes del duel, però l'Atlètic Llevant no ha pogut aprofitar la circumstància.

L'Alzira no passa de l'empat

L'Alzira no ha passat de l'empat contra l'Atlètic Mancha Real al Luis Suñer Picó (0-0) i encadena quatre jornades sense guanyar. Amb el punt aconseguit, l'equip que entrena Dani Ponz ix dels llocs de descens directe a Tercera RFEF.

L'Alzira ho ha intentat fins al final, però li ha tocat conformar-se amb l'empat en un partit en què no ha tingut ocasions clares de gol i fins i tot el porter Florek ha evitat mals majors.