La Nucia resisteix amb deu al Rico Pérez (0-0)

Victòries com a visitants de l'Eldenc i l'Alzira, l'Intercity trau un punt a Granada i el filial granota perd contra el Melilla

Un jugador de l'Hèrcules avança amb el baló davant la pressió d'un jugador de la Nucia
Un jugador de l'Hèrcules avança amb el baló davant de la pressió d'un jugador de la Nucia / Twitter: @cfhercules

La Nucia, el líder de la nova Segona RFEF, continua imbatut i amb pas ferm cap a l'ascens: hui contra l'Hèrcules ha jugat amb un jugador menys des del minut 8 i ha sumat un empat després de cinc triomfs seguits.

Álex Salto ha vist una roja directa a l'inici del duel per una falta quan el davanter de l'equip alacantí encarava la porteria. L'Hèrcules, que no guanya al seu estadi des de la tercera jornada, no ha creat molt de perill, excepte d'un llançament lluny de Bikoro.

L'Alzira i l'Eldenc guanyen com a visitants

Res millor com tornar a casa amb una victòria. L'Alzira i l'Eldenc han tret els tres punts en el desplaçament a Toledo (1-2) i Puertollano (0-1), respectivament. Els d'Elda ixen de les posicions de descens, mentre que els de la Ribera Alta tornen a guanyar després d'un mes d'octubre sense victòries.

Marenyà i Zarzo han avançat l'Alzira i Bikoue ha retallat distàncies per al Toledo en la segona part. A Puertollano, un solitari gol d'Ortuño ha donat els tres punts a l'Eldenc, encara que el seu porter Vallejo ha sigut expulsat en el temps afegit.

L'Intercity rescata un punt i en perd dos

L'equip alacantí no ha pogut tancar amb un triomf un històric mes d'octubre després d'acumular quatre victòries consecutives en Segona RFEF en l'esportiu i confirmar-se aquesta setmana que ix en borsa.

Tot i començar encaixant un 2-0 contra el filial del Granada, ha remuntat amb gols de Kecojevic, Cabrera i Herrera. A quinze minuts per al final, Dani Plomer ha empatat perquè els dos equips sumen un punt i continuen en zona de play-off.

L'Atlètic Llevant planta cara, amb deu, al Melilla

Bona imatge a Melilla la del filial granota, que ha jugat amb inferioritat numèrica des del minut 23 per l'expulsió de Peña. El Melilla arribava al partit amb tres victòries seguides, com a segon classificat, i ha aconseguit el gol de la victòria en el tram final de la segona part.