La Nucia es deixa dos punts a Elda abans de rebre l'Hèrcules

El colíder Intercity també ha empatat com a visitant, mentre que l'Alzira ha tornat a guanyar set jornades després

segona fed

La victòria de l'Hèrcules contra el Poli El Ejido retalla a només dos punts la victòria respecte als dos líders de la Segona RFEF, l'Intercity i La Nucia, que han empatat aquesta jornada contra el Marchamalo i l'Eldenc, respectivament.

L'Hèrcules es fa fort al Rico Pérez (2-0)

Tercera victòria seguida de l'Hèrcules com a local i tercer partit al Rico Pérez en què no encaixa cap gol. Un gol de Jiménez, a l'inici de la segona part, i un altre de Pau Miguélez, en el minut 72, han sigut prou per a superar el Poli El Ejido, que ha acabat amb deu jugadors. L'equip de Sergio Mora visitarà la pròxima setmana l'Estadi Olímpic Camilo Cano, en un duel directe per l'ascens directe.

L'Eldenc frena La Nucia (1-1)

En el derbi valencià de la jornada 25 l'Eldenc i La Nucia han empatat al nou Estadi Pepico Amat amb un punt que no ha deixat content cap dels dos equips. Els del Vinalopó Mitjà perden la posició de promoció d'ascens, a costa del Mar Menor murcià, mentre que La Nucia es deixa dos punts que li haurien atorgat el lideratge en solitari. Pablo ha avançat l'Eldenc i Moisés ha empatat per a l'equip de César Ferrando abans del descans.

L'Intercity es deixa dos punts a Marchamalo (2-2)

Després d'avançar-se per 0-2, amb gols de Benja i Mari, l'Intercity no ha pogut certificar la victòria contra el Marchamalo, un equip de la part baixa de la classificació. L'equip que entrena Gustavo Siviero es manté invicte des de la tercera jornada del campionat, disputada al setembre de l'any passat, i continua com a colíder de la competició.

L'Atlètic Llevant trenca la bona ratxa (1-0)

Després de tres victòries en els últims quatre partits, el filial granota va abandonar la zona de descens, però aquest diumenge, amb una derrota a Múrcia, ha vist frenada l'escalada en la classificació. Després d'haver-se enfrontat en l'últim mes a tres dels primers classificats, l'Atlètic Llevant afrontarà ara una fase més plàcida de la competició.

L'Alzira es retroba amb el triomf a Mancha Real (1-2)

Després de sis jornades sense conéixer la victòria, l'Alzira va posar fi a la mala ratxa amb una remuntada en el tram final del partit contra l'Atlético Mancha Real. Després de tres balons al pal, l'equip de la Ribera va aconseguir foradar la porteria de l'equip castellanomanxec i, amb gols de Kaiser i Coscia, es reenganxa a la lluita per les posicions de play-off d'ascens.