La Nucia consolida el lideratge amb una victòria contra el filial granota (0-1)

Els de César Ferrando s'han endut els tres punts de Bunyol amb un gol de Toner

Un jugador de l'Atlètic Llevant i un altre de La Nucia disputen un baló
Un jugador de l'Atlètic Llevant i un altre de La Nucia es disputen un baló / Twitter: @CanteraGranota

La Nucia s'assegura acabar una jornada més com a líder del grup V de Segona RFEF després d'imposar-se per la mínima, 0-1, a l'Atlètic Llevant.

Amb la victòria contra l'Atlètic Pulpileño (2-0) a l'Olímpic Camilo Cano, l'equip entrenat per César Ferrando va assaltar el lideratge de la competició i, a la ciutat esportiva del club granota l'ha consolidat.

Un gol de Kevin Toner quan faltava un quart d'hora per al final del duel ha sigut suficient perquè La Nucia s'emportara el triomf de Bunyol. L'Atlètic Llevant, després del triomf de la setmana passada a El Ejido, no ha pogut prendre major avantatge respecte al descens.

L'Intercity segueix l'estela de La Nucia

L'Intercity és l'únic equip que sembla aguantar-li el pols al líder del grup cinqué de Segona RFEF, La Nucia. L'equip de Sant Joan d'Alacant ha guanyat 1-0 l'Águilas amb un solitari gol de José Manuel i se situa a només un punt dels de César Ferrando.

La igualtat ha sigut la tònica d'una primera part sense massa ocasions de gol i en què la més clara l'han tinguda els visitants, en un llançament de córner que ha anat al travesser. Gustavo Siviero ha introduït canvis en la represa en busca de la reacció del seu equip per a sumar tres punts més. I en l'equador de la segona part, José Manuel ha fet el gol de la victòria. L'expulsió de Josiel a les acaballes del partit no ha tingut transcendència.

L'Alzira puntua contra el tercer

L'Alzira ha sumat un bon punt contra el tercer classificat, el Múrcia, i continua en la lluita per entrar en els llocs de play-off d'ascens a Primera RFEF. L'equip de la Ribera Alta ha empatat a dos contra un dels grans favorits a l'ascens i es queda a només un punt del cinqué lloc.

Coscia ha avançat els locals en el minut 13, però l'alegria al Suñer Picó ha durat ben poc, ja que a penes tres minuts més tard els visitants han empatat mitjançant Santi Jara. L'Alzira s'ha tornat a avançar en la represa gràcies a un gol de Kouassi en pròpia porta, però quan ja es pensava en la victòria, a punt d'acabar el partit, el Múrcia ha tornat a posar el marcador en taules.

L'Hèrcules no desperta

L'Hèrcules ha perdut el tercer lloc en favor del Múrcia en perdre 2-0 contra el Yugo Socuéllamos. L'equip de Sergio Mora, que va acabar la primera volta com a líder, només ha sumat cinc dels últims quinze punts en joc.

L'equip local, que ocupava llocs de descens a Tercera RFEF, ha sigut superior i ja guanyava 2-0 en la primera part. L'Hèrcules no ha reaccionat en la segona part i fins i tot ha pogut encaixar algun gol més contra un equip que s'ha quedat amb un home menys en el 85.

Suspés el Pulpileño-Eldenc

L'altre representant valencià de la categoria, l'Eldenc, no ha jugat aquest cap de setmana perquè el partit contra l'Atlètic Pulpileño s'ha ajornat per casos de covid en l'equip valencià. Tot i això, l'Eldenc es manté en llocs de play-off d'ascens, amb un partit menys.