La Nucia assalta el lideratge, mentre que l'Atlètic Llevant fuig del descens

L'Intercity cedeix la primera posició amb un nou empat i l'Hèrcules, amb la victòria contra l'Alzira, es posa a un punt de l'equip de César Ferrando

El jugador del Llevant Leal condueix el baló perseguit per un jugador de El Ejido
El jugador de l'Atlètic Llevant, Antonio Leal, condueix el baló perseguit per un jugador de El Ejido / Twitter: @CanteraGranota

L'Atlètic Llevant i La Nucia s'enfronten la pròxima setmana després de fer els deures en aquesta jornada: el filial granota aconsegueix una victòria a domicili contra un rival directe per la permanència i l'equip de César Ferrando recupera la primera posició de la Segona RFEF.

L'equip entrenat per Adrián Esteve s'enfrontava a El Ejido, un partit entre dos equips que estan a la vora del precipici a Tercera RFEF. Joseda ha avançat els granotes en el 84, Neto ha empatat tres minuts després i, Raúl Alcaina, en el temps afegit, ha marcat el gol de la victòria.

La Nucia, per la seua part, s'ha imposat a l'Atlètic Pulpileño i aprofita l'empat de l'Intercity per a prendre el lideratge la classificació. Rubén, en el minut 3, i Fofo, just després del descans, han marcat els gols de l'equip del Camilo Cano.

L'Intercity ha empatat a zero per segona jornada consecutiva i cau a la segona posició, mentre que l'Hèrcules s'ha imposat al Rico Pérez en el derbi contra l'Alzira. Un gol d'Aketxe i un altre de Toro, els dos en la segona part, han tombat l'equip de Dani Ponz, que ha jugat amb deu jugadors durant més d'una hora de partit.

Per últim, l'Eldenc ha trencat la ratxa d'imbatibilitat contra el Socuéllamos, un equip de la part baixa de la classificació, encara que es manté en posicions de play-off d'ascens a Primera RFEF. Dos gols d'Hugo en el tram final del duel han silenciat l'afició del Pepico Amat d'Elda, entusiasmada amb el bon moment de l'equip de José Juan Romero.

També et pot interessar

stats