Nou detinguts per l'apunyalament d'un ultra bètic en la prèvia de la final de la Copa del Rei

Estadi de la Cartuja on es va celebrar la final de Copa del Rei
Estadi de La Cartuja on es va celebrar la final de Copa del Rei

Nou persones han sigut detingudes, dues a Múrcia i set Sevilla, per l'apunyalament d'un ultra bètic que va resultar ferit de gravetat en la prèvia de la final de la Copa del Rei que van jugar el Betis i el València el 23 d'abril en l'estadi de La Cartuja de la capital sevillana, segons ha informat aquest dilluns la Policia Nacional.

Els fets es van produir en la prèvia de la final entre aficionats radicals del Betis que, juntament amb altres grups ultres arribats des d'altres llocs d'Espanya, es van enredrar en una baralla en un local d'oci pròxim a La Cartuja amb llançament de cadires i altres objectes, i en la qual va resultar ferit l'aficionat bètic.

La investigació, duta a terme per efectius policials de Sevilla i de València destacats en la capital sevillana per al dispositiu de seguretat del partit, va determinar que els detinguts i implicats en els fets pertanyen a membres dels grups ultres Supporters Gol Sur del Betis i Ultras Múrcia 1908.

Després de realitzar la corresponent anàlisi de les imatges captades i altres diligències d'investigació, es van poder detindre el dia 6 de juny huit persones implicades en la renyina tumultuària.

Prèviament a aquestes detencions, ja es va produir la detenció de l'apunyalat greument per arma blanca i que segons la informació disponible podria haver sigut l'instigador de la batussa.

Tots els detinguts tenen antecedents policials per fets similars i altres delictes, i han sigut posats a disposició judicial.

També et pot interessar

stats