Naix la selecció espanyola d'automobilisme

Debutarà en els FIA Motorsport Games, que celebraran la segona edició en octubre a França

Aquest és el logo de la selecció espanyola d'automobilisme
Aquest és el logo de la selecció espanyola d'automobilisme / Twitter: @RFEdeA

La Reial Federació Espanyola d'Automobilisme (Rfeda) ha anunciat aquest dijous el naixement de la selecció espanyola d'automobilisme, que competirà per primera vegada en els FIA Motorsport Games d'enguany.

En la primera edició dels anomenats Jocs Olímpics de l'automobilisme, disputada el 2019, Espanya va estar representada pel Racing Team Spain, format per Belén García, en Fórmula 4; Álvaro Lobera i Fernando Navarrete, en GT; i Gonzalo Martín d'Andrés, en TCR.

Els components de la nova selecció seran anunciats "en les pròximes setmanes", com ha indicat Manuel Aviñó, president de la Rfeda, que apunta que "serà una oportunitat fantàstica per a mostrar al món sencer l'incalculable talent que té el nostre esport a Espanya".

Els FIA Motorsport Games, que celebraran la seua segona edició del 26 al 30 d'octubre al Circuit de Paul Ricard i la zona de Marsella, a França, inclouran proves de dèsset especialitats diferents, dotze més que l'edició prèvia, com GT, turismes, kàrting, drifting, ral·li, car cross, resistència o eSports.

El certamen va estar dos anys sense poder disputar-se a causa de la pandèmia, però ja va comptar el 2019 amb la participació de 166 esportistes de 49 federacions diferents.

També et pot interessar

stats