Els moviments del València en l'últim dia de mercat

Maxi Gómez abandona el club, Uros Racic i Manu Vallejo podrien fer-ho en les pròximes hores, mentre que arriben Ilaix Moriba i Justin Kluivert

D'esquerra a dreta i de dalt a baix: Illaix Moriba, Bryan Gil, Maxi Gómez, Uros Racic i Manu Vallejo
D'esquerra a dreta i de dalt a baix: Illaix Moriba, Justin Kluivert, Maxi Gómez, Uros Racic i Manu Vallejo / À Punt Esports

Hores frenètiques per al València en l'útim dia del mercat de fitxatges: s'espera l'arribada d'almenys dos jugadors i l'eixida de tres membres de la plantilla.

Maxi Gómez ja és nou jugador del Trabzonspor turc. La marxa del davanter uruguaià, accelerada per l'arribada al club del seu compatriota Edison Cavani, deixa a més una plaça d'estranger lliure en la plantilla, una situació que facilitarà els moviments del club en l'últim dia del mercat de fitxatges.

El club de Mestalla està molt a prop de tancar la cessió d'Uros Racic a l'Sporting de Braga portugués, una operació que podria incloure una opció de compra malgrat que les tres parts encara no han tancat l'acord.

Manu Vallejo és l'altre jugador valencianista que podria abandonar el conjunt de Gattuso. Encara que s'especulava amb una eixida conjunta amb Marcos André, el davanter brasiler finalment es quedarà en el club, i Manu Vallejo ha d'elegir entre diferents ofertes d'equips de Primera.

En el capítol d'arribades, el València ha aconseguit la cessió una temporada més d'Ilaix Moriba per a substituir Carlos Soler, que ja està a París. I, tot i que estava la prevista l'arribada de Bryan Gil com a cedit del Tottenham, finalment s'ha optat per Justin Kluivert, que ha aterrat aquests mateix dijous a l'aeroport de València.

El fill de Patrick Kluivert, vestirà, com son pare, la camiseta del València. Hi arriba cedit de la Roma amb opció de compra per 15 milions d'euros. L'atacant neerlandés va estar cedit les dues últimes temporades al Leipzig i al Niça francés, on l'últim curs va marcar 6 gols i va donar 6 assistències.

Gil, que ja va jugar la temporada passada en l'equip de Mestalla a les ordes de José Bordalás, no pot eixir de Londres perquè el seu equip no troba un recanvi en el mercat, encara que hi ha acord entre els clubs i amb el jugador.

El Brexit apropa Justin Kluivert al València

El Fulham ha hagut de fer marxa enrere en la incorporació de l'atacant Justin Kluivert, perquè no ha rebut el permís de treball, un fet que l'apropa al València després de la negativa del Tottenham de cedir Bryan Gil.

Kluivert, que pertany al Roma, tenia acordat ja el seu traspàs al Fulham, per uns deu milions de lliures (12 milions d'euros), però no ha rebut l'aprovació per part de la federació anglesa (FA), en considerar aquesta que no ha disputat suficients partits amb el seu club.

El neerlandés ha passat les dues últimes campanyes cedit, primer en el RB Leipzig i més tard a Niça francés, on es va consolidar com a titular; no obstant això, no ha jugat prou amb el seu club, el Roma, com perquè la FA considere que pot rebre el permís de treball.

També et pot interessar

stats