Els motius de la discòrdia del nou poliesportiu de Benicalap

L'Ajuntament no aprovarà el projecte presentat pel València

poliesportiu benicalap

El València va presentar ahir, últim dia de termini, el projecte del poliesportiu de Benicalap. Aquest divendres, la Fundació Esportiva Municipal ha elaborat un informe, al qual ha tingut accés À Punt Mèdia, en què s'expliquen els motius pels quals el projecte no serà aprovat.

La regidora Pilar Bernabé ha assenyalat en roda de premsa que el projecte no inclou les modificacions que els tècnics del consistori van reclamar el passat 10 de maig, uns canvis que "no s'han tingut en compte", ha dit Bernabé, qui ha afegit que "s'ha fet un projecte d'execució sobre l'anterior dibuix que ens van presentar".

L'informe fa referència a qüestions d'eficiència energètica, d'accessibilitat o d'ubicació d'espais singulars, com la zona d'accés, les graderies o les dutxes de la piscina.

Segons el document, el València planteja un edifici amb una important superfície del tancament de façana realitzada amb elements translúcids, uns materials que a l'Ajuntament li preocupen a efectes de transmissió de calor.

Quant als accessos, el club no contempla l'existència d'un despatx d'administració ni de la recepció, mentre que a la piscina proposa només dues dutxes, una quantitat que el consistori considera insuficient.

També et pot interessar