El València presenta a l'Ajuntament el projecte del poliesportiu de Benicalap

La regidora d'Esports de l'Ajuntament de València, Pilar Bernabé, ha assenyalat aquest divendres en roda de premsa que el projecte no inclou les modificacions que el consistori havia demanat i, per tant, no l'aprovaran

El València presenta a l'Ajuntament el projecte del poliesportiu de Benicalap

El València ha fet el primer gest de cara a aconseguir que la Generalitat aprove la pròrroga de l'Actuació Territorial Estratègica (ATE) del nou Mestalla. El club valencianista va presentar ahir de vesprada el projecte de construcció del pavelló poliesportiu de Benicalap i ho va fer sobre la botzina, ja que era el dia que expirava el termini atorgat per l'Ajuntament de València.

La regidora d'Esports de l'Ajuntament de València, Pilar Bernabé, ha assenyalat aquest divendres en roda de premsa que el projecte no inclou les modificacions que el consistori havia demanat i, per tant, no l'aprovaran. A més, ha desvinculat el poliesportiu de Benicalap de l'ATE: "No té cap vinculació", ha dit.

El València ha defensat unes hores després que el projecte sí que recull totes les modificacions que se'ls van reclamar des de l'Ajuntament de València. L'entitat de Mestalla diu que, malgrat tot, estan disposats a fer noves modificacions i adaptar-se als requisits que se'ls sol·liciten i ha tirt en cara que Bernabé haja fet les declaracions públiques en compte de demanar-los una reunió tècnica per a definir els canvis.

A més, el club reconeix també que el poliesportiu no és vinculant respecte a l'ATE que se li va concedir per a construir el nou Mestalla i per a la qual ha demanat una ampliació, però assegura que és una mostra de la voluntat que té el València d'acabar l'estadi.

També et pot interessar

stats