Mónica Oltra: "Economia té la competència sobre la caducitat de l'ATE de Mestalla"

La vicepresidenta ha remarcat, recordant les paraules del president Ximo Puig, que "qualsevol decisió que es prenga serà ajustada a dret"

Mónica Oltra, en la roda de premsa posterior al ple del Consell

La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, s'ha referit en la roda de premsa posterior al ple del Consell a l'ATE de Mestalla. Oltra ha explicat que ara s'estan redactant els informes i que l'última paraula la tindrà la Conselleria d'Economia, de Compromís, i no la de Territori i Obres Públiques, dirigida pel socialista Arcadi España.

La vicepresidenta ha assenyalat que el tema de l'ATE de Mestalla no s'ha tractat al ple del Consell i ha remarcat, recordant les paraules del president Ximo Puig, que "qualsevol decisió que es prenga serà ajustada a dret". Oltra ha explicat que ara s'està elaborant tota la documentació per a, posteriorment, prendre una decisió al respecte. "Partit a partit", ha dit emulant el Cholo Simeone.

Respecte a les competències, ha afirmat que el conveni per a l'ATE de 2015 diu que la caducitat l'acorda la Conselleria d'Economia previ informe de la Conselleria de Territori. Aquestes declaracions van en la línia de que va fer ahir ahir el subsecretari d'Economia Sostenible, Natxo Costa, de Compromís. No obstant això, des de la conselleria dirigida pel socialista Arcadi España es reivindica que són ells els que tenen l'última paraula.

També et pot interessar

stats