Miguel Zorío: "La poma caurà pel seu propi pes"

Un equip d'À Punt Mèdia ha entrevistat l'empresari i exvicepresident del València, Miguel Zorío

À Punt Mèdia entrevista l'empresari Miguel Zorío

L'empresari i exvicepresident del València, Miguel Zorío, va comunicar la passada setmana una oferta formal de compra de les accions del club a l'actual propietari, Peter Lim.

Ara, un equip d'À Punt Mèdia ha entrevistat Zorío, que ha mostrat la seua postura respecte dels diferents temes que giren al voltant del València i de la seua intenció de compra.

Sobre si Peter Lim vendrà el club

L'empresari considera que les paraules de Peter Lim en les quals ha dit que no vendrà el club no tenen credibilitat. "Jo crec que ell sempre juga al gat i al ratolí. Ell té una oferta ferma i tractarà que algú li la millore". No obstant això, Zorío sap que la situació del València és "catastròfica" i que els diners que pot injectar en aquests moments en el club, simplement serien un pegat en la seua política.

Sobre la seua oferta, Zorío assegura que la mantindran durant els sis mesos que han dit, i que després "la poma caurà pel seu propi pes". "Ell haurà de decidir si accepta l'oferta o si posa més diners en el club". "Si no fa res, el València entrarà en concurs de creditors i jo no conec cap empresari que deixe perdre una inversió de 250 milions d'euros".

Sobre el suport de l'Ajuntament de València

En cas que l'oferta tire endavant, Zorío assegura que tornarà una parcel·la a l'Ajuntament, a causa que aquest ja li va cedir una fa anys al club. A més, assegura que reduirà el seu deute amb ells en cent milions d'euros.

Sobre el príncep de Johor

Miguel Zorío creu que el príncep de Johor va cometre dos errors quan va fer públiques les seues intencions. D'una banda, considera que li va faltar al respecte a Peter Lim quan va dir que ell gestionaria millor el club; i d'altra, el fet de no valorar que l'empresari de Singapur té amics. Zorío, que va parlar per WhatsApp amb el príncep, assegura que el que creia que podria fer el malaisi era fer-se amb un València de baix cost, però realment no va ser així. "El príncep de Johor és príncep, però no sultà", sentència.

Sobre el nou Mestalla

Zorío ha sigut molt crític amb el fet que la direcció puga fer un nou Mestalla de baix cost. "Nosaltres no estem per a campets, estem perquè es complisquen les obligacions que té el club amb la Generalitat, l'Ajuntament i els veïns", ha matisat.

També et pot interessar

stats