El Mestalla s'endú el derbi i es manté en zona de play-off d'ascens

El filial valencianista ha derrotat 3-1 l'Hèrcules a l'Antonio Puchades

Mestalla 3-1 Hèrcules

El València Mestalla no ha donat opció a l'Hèrcules i s'ha endut el derbi valencià del grup tercer de Segona RFEF en véncer els alacantins per 3-1 a l'Antonio Puchades. El València Mestalla es manté en cinqué lloc, en zona de play-off d'ascens a Primera RFEF, mentre que l'equip entrenat per Ángel Rodríguez es queda amb 9 punts en setena posició.

Les coses han començat molt bé per a l'Hèrcules amb un gran gol de César Moreno en els instants inicials, però els locals li han pegat la volta al partit abans del descans. Hugo González i Rodrigo Rodrigues han fet justícia al millor joc valencianista per a situar el 2-1 en el marcador. Gozálbez, ja en la represa, ha marcat el tercer i definitiu. Els de Miguel Ángel Angulo sumen així la quarta victòria en cinc partits, mentre que els alacantins encadenen ja tres jornades sense guanyar.

L'Atlètic Saguntí es retroba amb el triomf

Un gol de Juanma en la primera part ha servit perquè l'Atlètic Saguntí sume tres punts molt valuosos contra el Prat català (1-0). L'equip del Camp de Morvedre trenca així una ratxa de tres jornades sense guanyar i s'allunya un poc més de la zona de descens a Tercera RFEF.

Entropessada de l'Alzira

Després de dues victòries i de la brillant classificació per a la Copa del Rei, l'Alzira ha caigut derrotat per 2-1 en la visita al Penya Esportiva. Els de Fran Alcoy s'han avançat en la primera part amb un gol de Iago Beceiro, però els eivissencs li han pegat la volta al partit amb un gol a la vora del descans i un altre en la represa. Els de la Ribera Alta es queden en la part baixa de la taula amb 7 punts, a només un de la zona de descens a Tercera RFEF.